Spring over
Overnat med dine LEGO® venner

Hotel LEGOLAND®

På det 4-stjernede Hotel LEGOLAND® bor du lige midt i verdens sjoveste land, hvor du kan overnatte på seje LEGO® tematiserede værelser.
Hotel Legoland Legerum 2 1920X1080px

Bo i unikke LEGO® omgivelser

På Hotel LEGOLAND® bor du i magiske og farvestrålende LEGO® omgivelser lige ved siden af selveste LEGOLAND. I vores seje LEGO tematiserede værelser møder du ikoniske LEGO figurer, der kommer til live og tager med på eventyr i drømmene. Skal du mon med LEGO NINJAGO® heltene i kamp? Eller med på hyggetur i LEGO Friends pigernes forunderlige verden?

Vores kokke tryller fantasifulde retter frem morgen, middag og aften i Panorama Restaurant, og med maven fuld kan du gå på opdagelse i den flotte LEGO Shop, lege løs i massevis af sjove bygge- og spillezoner, give den gas i fitnesscentret eller tage en slapper i hotellets hyggelige loungeområde.

Book nu

Populære værelser

Panorama Restaurant

Årstiderne springer ud på din tallerken i Panorama Restaurant med en fantasifuld og klodset buffet til både morgen, middag og aften.

Læs mere

091 Legoland K1a1662 Final 1920X1080
Godadgang1 1

God Adgang

Hotel LEGOLAND er God Adgang registreret. Som gæst med særlige behov på vores overnatningssteder kan du finde detaljerede informationer med billeder af adgangsforholdene på godadgang.dk. 

Greenkey Logo 2015

Hotel LEGOLAND® er Green Key certificeret

Du er med til at passe på miljøet, når du bor hos os, for vi er nemlig Green Key certificeret. Det betyder, at vi lever op til Green Keys miljøregler. Det gør vi bl.a. ved at have særligt fokus på økologi, reduktion af madspild, reduktion af vand- og energiforbrug og ved at gøre rent med miljømærkede produkter.

Okobronze 600X600

Hotel LEGOLAND® har det økologiske spisemærke

Ved at sikre, at 30-60 % af vores føde- og drikkevarer er økologiske, har vi opnået det statskontrollerede økologiske spisemærke i bronze. Du kan bl.a. se frem til at nyde vores økologiske frugt og grønt samt økologisk hjemmebagte brød fra vores eget bageri. 

Læs mere

TC Thank You Social LL 1080 X 1350 2024

Hotel LEGOLAND® er en del af Travellers' Choice™ 2024

Vi er glade for vores gæster, og vores gæster er glade for os. Vi er stolte af at være en del af Travellers' Choice™ 2024 og hermed blandt top 10% af hoteller og attraktioner i verden, der får de bedste gæsteanmelderne på Tripadvisor.

Find vej

Find vej med bil

Kommer du i bil til Hotel LEGOLAND®, kan du taste følgende adresse ind på din GPS:

Aastvej 10, 7190 Billund, Denmark

Find rute

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health