Spring over

Panorama Restaurant på Hotel LEGOLAND®

Nyd en magisk take away-middag sammen med ninjaerne, piraterne, LEGO® Friends-pigerne og alle mesterbyggerne på dit helt eget LEGO® tematiseret værelse.

På Hotel LEGOLAND® kan du opleve Panorama Restaurantens madmagikerne, når de tryllebinder dig med en smagfuld take away-oplevelse, som du kan nyde sammen med ninjaerne, piraterne, LEGO® Friends-pigerne og alle mesterbyggerne på dit helt eget LEGO® tematiseret værelse.

Spis dig mæt i nordisk inspireret take away, mens du nyder udsigten fra dit værelse. Vi har fortsat fokus på danske specialiteter og lokale råvarer, der alle bearbejdes og tilberedes af vores faguddannede, magiske kokke, bagere og konditorer. Til selskabets mindste eventyrere tilbyder vi velkendte børneretter med fokus på at bringe sundhed ind i måltiderne.

Se hotellets take away-muligheder her på siden.

Hotel LEGOLAND®, LEGOLAND®
Á la carte
Book bord

Åbningstider

Vigtig information

Al mad & drikkevare skal nydes på værelset og må således ikke nydes i hotellets fællesområder.

Grundet de nuværende COVID-19-restriktioner, er Brick Bar desværret lukket. Drikkevarer kan købes i receptionen eller i Restaurant Panorama.

Ovennævnte er gældende, så længe de nuværende restriktioner er gældende. Vi opdaterer løbende, og madmulighederne vil løbende blive tilpasset i takt med retningslinjerne fra de danske myndigheder.

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter