Spring over

LEGOLAND® Hotel & Conference er Green Key certificeret

Green Key certificeringen sikrer gode oplevelser i bæredygtige rammer. Med særligt fokus på økologi, reduktion af madspild, reduktion af vand- og energiforbrug og ved at gøre rent med miljømærkede produkter lever vi op til Green Keys miljøregler.
Hotel 700X500

Vores arbejde med bæredygtighed

Vi arbejder målrettet på at belaste miljøet mindst muligt, og vi tilstræber at spare på naturens ressourcer.

Green Key certifikatet stiller store krav til, at LEGOLAND® Hotel & Conference fremadrettet træffer endnu flere miljøbevidste og bæredygtige valg.

Som Green Key certificeret virksomhed forpligter vi os til de nye krav og retningslinjer, der følger med ordningen. Derfor er certifikatet også garant for, at vi i LEGOLAND® Hotel & Conference fortsat bliver ved med at udvikle os og hæver barren for de grønne tiltag. 

Okobronze 600X600

Hotel LEGOLAND® har det økologiske spisemærke

Ved at sikre, at 30-60 % af vores føde- og drikkevarer er økologiske, har vi opnået det statskontrollerede økologiske spisemærke i bronze. Du kan bl.a. se frem til at nyde vores økologiske frugt og grønt samt økologisk hjemmebagte brød fra vores eget bageri. 

Læs mere

SEA LIFE Trust

Desuden har vi som en del af Merlin Entertaintents Group, oprettet Merlins SEA LIFE TRUST, som er en fond med fokus på havmiljøet.

SEA LIFE Trust er en registreret velgørenhedsorganisation, der arbejder globalt for at beskytte verdens oceaner og det fantastiske marineliv, der lever i dem.

Vores vision er en verden, hvor vores have er sunde, ordentligt beskyttede og fulde af forskelligartet liv.

Vi kæmper for behovet for plastfrie oceaner og en ende på overudnyttelse af havlivet gennem vores globale projekter og kampagner såvel som i vores havdyrreservater.

Læs mere

M7wewwlb
MMW Attraction Logo Blue

Merlins Magiske Tryllestav

Som det naturligste i Verden har vi et særligt fokus på velgørenhed for børn, og har oprettet en fond som bidrager hertil.
Merlin Entertainments Limited's særlige velgørenhedsfond, Merlins Magiske Tryllestav (Merlin’s Magic Wand), giver fantastiske oplevelser til alvorligt syge, handicappede og vanskeligt stillede børn over hele verden.

Merlins Magiske Tryllestav giver disse børn mulighed for at få en god oplevelse sammen med deres venner og familie ved at give billetter til en af vores attraktioner og økonomisk støtte i form at tilskud til rejseomkostninger.
Desuden har vi udviklet en række projekter, der bringer magien ud til de børn, der er for syge til selv at besøge os, f.eks. i form af sanserum og specialtilpassede legeområder på diverse hospitaler og hospice.
Merlins Magiske Tryllestav samarbejder direkte med de børn, familier og organisationer, som vil kunne få glæde af en oplevelse i en af vores attraktioner.

Læs mere

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health