Penguin Bay Talks

Oplev 'talks' i Penguin Bay

Penguin Bay Talks

Penguin Bay Talks

Oplev 'talks' i Penguin Bay

Penguin Bay Talks

Penguin Bay Talks

Polar Land

Penguin Bay er et 156 kvadratmeter stort naturtro område med klipper, stenstrand og vand, hvor temperaturen er lav, og hvor pingvinerne har plads til at boltre sig.

Der er mulighed for at lære mere om pingvinerne ved de spændende Penguin Bay Talks, som du kan opleve flere gange om dagen. Her kan du få et indblik i, hvordan en af jordens mest specielle fugle lever på steder, hvor de fleste andre dyrearter må give fortabt. Vidste du fx, at gentoo-pingviner er den hurtigste pingvin i vandet? Den kan svømme helt op til 36 km i timen.

I LEGOLAND® Billund deltager vi i et globalt avlssamarbejde, hvor zoologiske haver fra hele verden udveksler dyr med hinanden, for at sikre sunde og raske dyr i fremtidens anlæg.

De fleste af de 15 unger der er kommet til verden i Penguin Bay siden 2013 er derfor allerede flyttet hjemmefra og bor nu i bl.a. Bangkok, Oberhausen og München. I samme periode har vi modtaget pingviner fra bl.a Australien og Schweiz.

Tid for Penguin Bay Talks finder du på opslag i Penguin Bay, samt på showplakaterne i parken. Der tages forbehold for aflysninger og ændringer i de daglige shows i parken.

Andre shows