Spring over

Velgørenhed for børn

LEGOLAND

Velgørenhed for børn

Merlin Entertainments Limited's særlige velgørenhedsfond, Merlins Magiske Tryllestav (Merlin’s Magic Wand), giver fantastiske oplevelser til alvorligt syge, handicappede og vanskeligt stillede børn over hele verden.

Merlins Magiske Tryllestav giver disse børn mulighed for at få en god oplevelse sammen med deres venner og familie ved at give billetter til en af vores attraktioner og økonomisk støtte i form at tilskud til rejseomkostninger.

Desuden har vi udviklet en række projekter, der bringer magien ud til de børn, der er for syge til selv at besøge os, f.eks. i form af sanserum og specialtilpassede legeområder på diverse hospitaler og hospice.

På hjemmesiden www.merlinsmagicwand.org kan man læse mere om Merlins Magiske Tryllestav, kriterier for at komme i betragtning til en donation, og hvordan man kan ansøge. Se indsamlingsregnskabet nedenstående.

Merlins Magiske Tryllestav samarbejder direkte med de børn, familier og organisationer, som vil kunne få glæde af en oplevelse i en af vores attraktioner. Desværre kan vi ikke bidrage med billetter til andre velgørenhedsorganisationers lotterier og auktioner.

Indsamlingsregnskab

2022

2021

2020

2019

2018

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health