Spring over
Sjov for hele familien

Lande

LEGOLAND® Billund Resort har mere end 50 forlystelser for børn og børnefamilier. Så uanset om du foretrækker fart, action eller hygge er der masser af sjov og oplevelser for hele familien.
LMW Keyvisual 2019 1920X1080px

THE LEGO® MOVIE™ World

Godmorgen, mesterbygger! Har du hørt om THE LEGO® MOVIE™ World, årets nyhed i LEGOLAND® i 2021? Emmet, Lucy og alle mesterbyggerne venter på dig.

DUPLO Fly 1 1920X1080px (1)

DUPLO® Land

DUPLO® Land er et farvestrålende legeland med sjov og aktiviteter for de mindste. Området er på 500 kvadratmeter og rummer et væld af ting, som børnene genkender fra DUPLO legetøjet – blot 15 gange større.

Dragen 2 1920X1080px

KNIGHTS' KINGDOM™

Kom indenfor i KNIGHTS’ KINGDOM™, og oplev en verden af modige riddere, smukke prinsesser og vilde vikinger. I får sug i maven i Dragen, vandpjask hos Vikings River Splash og grineflip til Borgshowet.

LL08 Legocanoe 0059 1920X1080px

LEGOREDO® TOWN

I LEGOREDO® Town møder I det vilde vesten midt i det fredelige LEGOLAND®, hvor lyslevende revolvermænd, guldgravere og cowboy’ere. Yihaa!

LEGOLAND

Miniland

Miniland er hjertet i LEGOLAND®, og her kan du opleve den store verden i miniformat, og fryde dig over berømte bygninger, hovedstæder, småbyer og spændende miljøer, der er bygget af mere end 20 millioner LEGO® klodser

Ninjago Forplads 1920X1080px

LEGO® NINJAGO® World

I LEGO® NINJAGO® World kan I udfordre jeres ninjafærdigheder. Er I smidige nok til at gennemføre Lloyds Laser Labyrint? Har I styrken til Coles Klatrevæg, balancen til Kais Spinnere, er I hurtige nok til Jays Reaktionstræning, og parate til årets største udfordring i NINJAGO The Ride?

Jungle Racers

Adventure Land

Vilde jungledyr og levende mumier - Adventure Land er fyldt med farefulde udfordringer for hele familien. Skyd jer gennem et ægte Dark Ride med jordskælv og skurke eller mærk suset i de seje X-treme Racers. I får masser af sjov og eventyr i Adventure Land.

Polar X-plorer

Polar Land

Sjove pingviner og fem meter drop - du kan få både sug i maven og skønne naturoplevelser i Polarland. Og så kan du bygge din egen tur i Ice Pilots School. Kom indenfor i verdens mest cool Polarland.

Piratesplash2 1920X1080px

Piratland

Splitte mine bramsejl! Kom ind i Piratland og træk i badetøjet, for her er masser af vandleg. I kan også slippe tørskoet igennem og hejse jer op i Fyrtårnet - og en masse andre aktiviteter, hvor vi driller landkrabberne.

Familie I Tunnellen 3 1920X1080px

Imagination Zone

Levende hajer, muræne ål, en vand-fontæne, der får hele orkestret til at spille og en 4D-biograf: Sæt alle jeres sanser i gang i Imagination Zone.

LL22 044 Brickstreet KV 01 Flat Korr

Brick Street

Brick Street er Danmarks sjoveste LEGO® byggegade placeret direkte i LEGOLAND® med byggeaktiviteter for hele familien.

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health