Spring over
24. november - 31. december

Jul i LEGOLAND®

LL23 329 Julequiz 1200X1200

LEGOLAND® Julequiz

Bliv en rigtig LEGOLAND® ekspert med styr på alle de finurlige, julede og sjove ting i parken? Hver dag i december kan du teste din viden i vores store julekalender, hvor du selvfølgelig også kan vinde fede præmier!

Spil med

Jul LL 1200X1200

Magisk jul

Oplev en eventyrlig jul for hele familien i LEGOLAND 24. nov. til 31. dec. med funklende LEGO® julemagi, og udfordr familien til indendørs sneboldkamp, sus ned ad kælkebakker, glid rundt på skøjtebanen og mød julemanden.

Læs mere

Monza Wheel 1920X1080

Nyhed 2023: Oplev verdens første 1:1 LEGO® Ferrari Monza SP1

Spænd selen og bliv blæst bagover, når du oplever den imponerende LEGO® Ferrari Monza SP1 bygget i fuld størrelse - den første af sin slags i hele verden. Træd inden for i Europas første LEGO® Ferrari byggeattraktion, og byg din helt egen LEGO Ferrari racerbil, og ræs afsted på de vilde forhindringsbaner. Test dine motorkræfter, og optimér dit løb på den virtuelle racerbane, hvor kun kreativiteten og de skarpe sving sætter grænser.

Læs mere

Julemand I LEGO Shop

Gør et LEGO® kup

Gå på opdagelse og gør et kup i vores store LEGO® univers, hvor du finder LEGO æsker til enhver lejlighed. Saml familien om en hyggelig byggeoplevelse, fordyb dig med et spændende byggeprojekt, eller forær en LEGO æske til en, du holder af!

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health