Spring over

Oplev LEGOLAND® & LEGO® House på samme billet

Spar op til 139 kr. pr. person, og få dobbelt op på sjove oplevelser

Verdens bedste legeaftale

Ta’ på miniferie på Hotel LEGOLAND® og få tid til også at opleve LEGO® House

Hvad er LEGO House og hvilke oplevelser og aktiviteter kan du forvente?
LEGO® House er verdens bedste legeaftale for hele familien – voksne, indre legebørn og ægte børn. Her kan du slippe fantasien løs blandt 25 millioner LEGO klodser. Byg dine egne kreationer og se dem komme til live. Kør om kap med din familie og se, hvilket LEGO køretøj der er hurtigst. Og spis i én af de LEGO inspirerede restauranter, når du bliver sulten.

LEGO® House har seks Oplevelseszoner, et hyggeligt LEGO Square og lækre udendørs legepladser. Start verdens bedste legeaftale ved Tree of Creativity. Det er 15,68 meter højt! Og gå så videre til Masterpiece Gallery og se nogle af de mest crazy LEGO mesterværker, inden du fortsætter ind i Oplevelseszonerne.

OPLEVELSER I LEGO® HOUSE

Lad kreativiteten trone i Rød Zone
Wooosh! Forestil dig et mægtigt vandfald af LEGO® klodser. Et ocean af farver. Hvad ville du bygge? I Rød Zone klikker kreativiteten med leg og fantasi. Skab et unikt mesterværk eller løs seje udfordringer med de søde Play Agents. Jeg lover, at du ikke kommer til at mangle LEGO klodser. Bare byg løs J

Skab historier i din tone i Grøn Zone 
And action! Vil du være helt i din egen film? Så kig forbi Grøn Zone og skyd årets blockbuster. Du kan også udforske vores LEGO® verdener og opdage skjulte historier. Eller hvad med at bygge din egen unikke LEGO minifigur og smække den på forsiden af et magasin? 

Oplev leg og logik klone i Blå Zone 
Hey, har du prøvet at befri mammutter fra isen med intelligente robotter på en arktisk ekspedition? Nej, vel. Men det lyder da meget fedt, ik’? Du kan også bygge din egen racerbil og teste den på banen – hvilken er mon hurtigst? Eller lege byarkitekt for en dag. I Blå Zone gearer vi op for både leg og logik. 

Lad fantasien krone i Gul Zone 
Kan en fisk ha’ arme? Eller hjul? I Gul Zone er du boss. Byg et LEGO® havdyr frit efter din fantasi og slip det løs i akvariet. Eller byg en LEGO blomst og plant den på engen. Du kan også designe et klodset insekt, og lade det danse gennem junglen. Alt er op til dig og din fantasi.

BO PÅ HOTEL LEGOLAND ELLER I LEGOLAND HOLIDAY VILLAGE

Ta’ på miniferie midt i LEGO legen. Bo på Hotel LEGOLAND eller i LEGOLAND Holiday Village og få masser af tid til både at opleve LEGOLAND og LEGO House. LEGO House ligger 1,5 km fra LEGOLAND i centrum af Billund.

Tickets & Passes

Ultimativ LEGO® oplevelse

  • Oplev 1 besøg i LEGOLAND® & 1 besøg i LEGO® House på samme billet
  • Spar op til 139 kr. pr. person
  • Besøg LEGOLAND® op til 6 dage før eller efter besøget i LEGO® House

Bo midt i legen

  • Inkl. lækker morgenbuffet
  • LEGO® tematiserede værelser
  • Inkl. 2 dage i LEGOLAND®

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health