Spring over

Oplev LEGOLAND® & LEGO® House på samme billet

Få dobbelt op på sjove oplevelser!

Verdens bedste legeaftale

Ta’ på miniferie på Hotel LEGOLAND® og få tid til også at opleve LEGO® House

Hvad er LEGO® House og hvilke oplevelser og aktiviteter kan du forvente?
LEGO® House er verdens bedste legeaftale for hele familien – voksne, indre legebørn og ægte børn. Her kan du slippe fantasien løs blandt 25 millioner LEGO klodser. Byg dine egne kreationer og se dem komme til live. Kør om kap med din familie og se, hvilket LEGO køretøj der er hurtigst. Og spis i én af de LEGO inspirerede restauranter, når du bliver sulten.

LEGO House har seks Oplevelseszoner, et hyggeligt LEGO Square og lækre udendørs legepladser. Start verdens bedste legeaftale ved Tree of Creativity. Det er 15,68 meter højt! Og gå så videre til Masterpiece Gallery og se nogle af de mest crazy LEGO mesterværker, inden du fortsætter ind i Oplevelseszonerne.

OPLEVELSER I LEGO® HOUSE

Rød Zone
Wooosh! Forestil dig et mægtigt vandfald af LEGO® klodser. Et ocean af farver. Hvad ville du bygge? I Rød Zone klikker kreativiteten med leg og fantasi. Skab et unikt mesterværk med de uendelig mange LEGO klodser.

Grøn Zone 
And action! Vil du være helt i din egen film? Så kig forbi Grøn Zone og skyd årets blockbuster. Du kan også udforske vores LEGO verdener og opdage skjulte historier. Eller hvad med at bygge din egen unikke LEGO minifigur og smække den på forsiden af et magasin? 

Blå Zone 
Fyr op under din biavler-robot og sørg for at bierne har de bedste betingelser for at lave honning. Eller byg din egen racerbil og kør om kap med din familie – hvilken er mon hurtigst? Du kan også lege byarkitekt for en dag og styre en hel interaktiv storby.

Gul Zone 
Kan en fisk ha’ arme? Eller hjul? I Gul Zone er du boss. Byg et LEGO havdyr frit efter din fantasi og slip det løs i akvariet. Eller byg en LEGO blomst og plant den på engen. Du kan også bygge din helt egen LEGO figur og bringe den til live på en digital dansescene. 

BO PÅ HOTEL LEGOLAND®, LEGOLAND CASTLE HOTEL ELLER I LEGOLAND HOLIDAY VILLAGE

Ta’ på miniferie midt i LEGO legen. Bo på Hotel LEGOLAND® , på LEGOLAND Castle Hotel eller i LEGOLAND Holiday Village, og få masser af tid til både at opleve LEGOLAND og LEGO House. LEGO House ligger 1,5 km fra LEGOLAND i centrum af Billund.

Tickets & Passes

Ultimativ LEGO® oplevelse

  • Oplev 1 besøg i LEGOLAND® & 1 besøg i LEGO® House på samme billet
  • Besøg LEGOLAND® op til 6 dage før eller efter besøget i LEGO® House

Oplev LEGO® magien og vågn op i et LEGO eventyr!

  • Inkl. 1 dag i LEGOLAND®
  • Inkl. 1 overnatning på LEGO® tematiseret værelse
  • Inkl. lækker morgenbuffet

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health