Grupper

En gruppeudflugt til LEGOLAND® er en skøn måde at være sammen på

Grupper

Gruppeudflugt til LEGOLAND®

Slip fantasien løs i LEGOLAND®

60 mio. LEGO® klodser venter på jer

Slip kollegerne, familien og fantasien løs i LEGOLAND®. I får en dag fyldt med snobrød med indianerhøvdingen, kram af prinsessen og leg lige midt i 60 millioner LEGO® klodser. I bestemmer selv, om der skal laves en skattejagt, leges med de kendte figurer eller bydes på frokost. I får lige præcis, hvad I drømmer om.

Virksomhed

Intet ryster kollegerne sammen som en fælles ud-af-kontoret-oplevelse. LEGOLAND®danner den perfekte ramme om en dag med nostalgiske gensyn og nye oplevelser i en park i evig forandring. Uanset om I vælger at invitere partnere og børn med eller ej, hjælper vi gerne med at skabe en firmaudflugt med skræddersyede events og aktiviteter, der vil blive husket længe efter.

Få en udflugtspakke med entré, spisning og eventyrlige events – og gør firma-arrangementet til en ægte VIP-oplevelse.

Privat

Er I en forening, en flok venner eller en stor familie, der gerne vil have en uforglemmelig dag sammen? Så kan vi gøre jeres udflugt til en endnu bedre oplevelse. Ud over at tilbyde jer grupperabat kan vi også hjælpe til med planlægningen. Lad os sende jer entrébilletterne før jeres besøg, reservere bord til en fælles frokost i spændende omgivelser eller arrangere en skattejagt til børnene.

Vi glæder os til at give jer VIP-behandling!

Extra store fordele

Extra store grupper med flere end 100 betalende gæster kan få extra store fordele.

Læs mere om Søndagsbilletter

Læs mere om Eventpakke med eget V.I.P. område