Hvad kunne I tænke jer at spise?

Alle jeres livretter

En verden af mad

Læn jer tilbage og nyd en lækker buffet til morgen, frokost eller middag. Når I er mere end 35 personer, kan I reservere bord og få alle jeres livretter.

Morgenbuffet er for min. 100 personer. Her får I æg og bacon, brød yoghurt og masser af varm kaffe – eller hvad I ønsker.

Picnictasken udleveres af Hotel LEGOLAND® fra kl. 12 for grupper på mindst 20 personer. Den er fyldt med en saftig sandwichbolle, kage, frugt og vand.

I kan også finde lækkerier i Frokostbuffet på Hotel LEGOLAND, der har både kolde og varme retter – og selvfølgelig dessert og is til børnene.

I Familie Buffet kan både de ældste og de yngste vælge masser af lækkerier inkl. softdrink, kaffe/te/kakao og selvfølgelig softice til dessert for 179,- for voksne – og halv pris for børn.

Er I mindst 50 personer, kan I også spise i Aftenbuffeten på Hotel LEGOLAND, hvor I fra kl. 17.30 får både kolde og varme retter fra vores eget røgeri, bageri og konditori.

Er I sulten for sjov, så kan I som noget nyt bestille kuponer til burgermenuer eller valgfri kaffe/kage.

LEGOLAND® penge
Endelig kan I give gruppen frit valg mellem parkens mange lækre spisesteder ved at forsyne deltagerne med LEGOLAND penge á kr. 25, 50 eller 100. Pengene kan benyttes i samtlige spisesteder og butikker m.v.

Kontakt Gruppesalg for mere information.