Statements

Ørsted

I samarbejde med LEGOLAND® har vi bygget et energiområde i Miniland – ”Energien i Danmark”, der på en sjov, anderledes og informativ måde viser, hvor energien kommer fra. De energitekniske detaljer i energiområdet er blevet til i tæt samarbejde mellem de kreative designere fra LEGOLAND og Ørsteds specialister.

Energi er en integreret del af hverdagen og en forudsætning for næsten alt, hvad mennesker foretager sig og det er Ørsteds opgave at bidrage til løsninger på energiens udfordringer. Vi fremskaffer, producerer, distribuerer og handler med energi - og vi gør det på en måde, som er ansvarlig over for både nuværende og fremtidige generationer. Vi er med i alle faserne i energiens vej fra produktion til forbrug. Det giver os de nødvendige kompetencer til at udvikle virksomheden.


Falck har eksisteret i over 100 år, og at slukke brande så hurtigt som muligt for at redde mennesker og værdier er en af vores hovedaktiviteter.

Som LEGOLAND er Falck også for børn. På vores kurser "Førstehjælp i børnehøjde" lærer børnene bl.a. at yde førstehjælp og slukke brande.

Det vigtige er, at indlæringen foregår i børnehøjde, og at børnene gennem leg og på en sjov og underholdende måde, lærer om forebyggelse, men også at handle, hvis uheldet er ude. På den måde er der en naturlig sammenhæng med LEGOLAND parkens værdier om læring gennem leg.

Derfor er det naturligt for Falck at være en aktiv partner med LEGOLAND i forbindelse med aktiviteten fra 2005 - Falck Fire Brigade.

Det er en aktivitet for hele familie - alle kan lege med og sammen kæmpe med at få slukket "flammerne", hurtigt og effektivt.

Falck er i dag en international koncern, hvis omkring 28.000 medarbejdere i 35 lande alle arbejder udfra missionen om at forebygge ulykker og redde mennesker og dyr, der alligevel kommer til skade eller bliver syge. Det allervigtigste for tilskadekomne er at komme hurtigt under behandling. Derfor er det vigtigt, at så mange som muligt kan førstehjælp. Det redder menneskeliv, og hvert år vælger 40.000 danskere helt fra børnehavealderen at gennemgå et af Falcks førstehjælpskurser.


SCA Hygiene Products er blandt de førende i Europa inden for produkter til personlig hygiejne. Et af vores kendte varemærker er Libero babybleer.

Libero er sponsor i Babycare Centret i LEGOLAND. I Babycare Centret kan forældre få en gratis Libero ble, skifte deres barn, og mødrene kan amme i fred og ro. Der kan koges vand, varmes og gives flaske m.m., alt imens de lidt større søskende kan hygge sig i brandbilen eller kigge i en af de sjove bøger fra Liberoklubben.

Libero er bleen, der giver frihed til bevægelse, frihed til at bruge kroppen gennem leg. Det harmonerer med LEGOLAND og LEGO® værdierne - kreativitet, sjov, udvikling i et unikt miljø, hvor barnet er helten.