Spring over

HR 1 Web

Introduktionen til LEGOLAND® er alfa og omega for en succesrig start i dit nye job

Vi har et fast introduktionsforløb, der sikrer, at du får et godt billede af hvilken type virksomhed, du er kommet til. Vores introduktionskursus kalder vi LEGOLAND Bootcamp og giver dig viden om virksomheden, værdierne, målene og mange andre ting, der er vigtige for at blive klædt godt på til at udføre arbejdet og møde gæsterne.

På LEGOLAND Bootcamp får du også træning i vores gæsteservice og børneinteraktionsprogram, som vi kalder WAUW. WAUW er den følelse, som vi håber, du selv vil stå med efter bootcamp og den følelse som du skal videregive til de mange gæster, du vil møde i dit arbejde!

Derefter kommer du til at deltage i en afdelingsuddannelse, der dækker de essentielle elementer i din dagligdag i LEGOLAND® (løn, sygemeldinger, regler og politikker, forventninger, osv.). Også mere specifikt i forhold til lige nøjagtig det job, som du nu skal i gang med – det kan f.eks. være hygiejne-uddannelse, certificeringer i aktiviteter, oplæring i brug af kasseapparat, opsalgs- eller produkttræning.

For fastansatte er forløbet mere individuelt, men man deltager typisk også i Bootcamp, når disse kører.

Al vores træning og uddannelse er en skøn blanding af e-læring, konference og on-the-job-training. På den måde bliver det aldrig kedeligt – ligesom det heller aldrig gør i jobbet!

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
2
Voksne
2
Børn
Eller
Køb billetter