Spring over

HR 7 Web

I LEGOLAND® gør vi meget ud af at udvikle både medarbejdere og ledere

Det gør vi for at sikre, at vi er klædt på til at nå vores økonomiske mål såvel som vores mål for gæste- og medarbejdertilfredshed. For fastansatte afholdes der udviklingssamtaler, hvor medarbejderens kompetencer bliver diskuteret. Under samtalen sættes og følges der op på de individuelle mål for året, og endelig aftales der en personlig udviklingsplan. For sæsonmedarbejdere er der daglig opfølgning, ligesom der afholdes mere formelle medarbejdersamtaler efter behov eller ønske.

Hvert år afholder vi kurser med fokus på blandt andet kommunikation, situationsbestemt ledelse, feedback, kompetenceudvikling og håndteringen af den svære samtale.

Udover dette deltager en større gruppe medarbejdere i forskellige kursusforløb, det kan f.eks. dreje sig om dansk, engelsk, tysk, matematik og IT kurser. Ligeledes støttes medarbejdere, der deltager i HD eller lignende anerkendte uddannelser.

Igennem vores internationale organisation er det også muligt at deltage i mange forskellige karrierebyggende uddannelser, ligesom der findes et stort antal fagspecifikke kurser. Dette kan bane vejen for det næste job i LEGOLAND® eller i en af vores mange internationale forlystelser.

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
2
Voksne
2
Børn
Eller
Køb billetter