Spring over

Konkurrencebetingelser

Facebook konkurrence

Konkurrence: Vind et ophold på LEGOLAND Holiday Village

Vi trækker en vinder fredag d. 30. juli kl. 12.00 blandt alle kommentarer i opslaget på Facebook. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet af eller på anden vis associeret med Facebook/Instagram.

Vinderen kontaktes umiddelbart efter, at konkurrencen er slut, og vinderens navn offentliggøres på vores Facebook-side.

Sådan deltager du:
Du deltager ved at skrive i en kommentar, hvem du gerne vil have med på ophold. Kommentaren skal være postet inden fredag d. 30. juli kl. 12.00

Det kan du vinde:
- Vind et ophold på LEGOLAND Holiday Village i august 2021 eller i 2022 inden udgangen af juni for op til seks personer inklusiv to dage i LEGOLAND og morgenmad. 

Instagram konkurrence

Hashtag-konkurrence: Vind 5 x billetter til LEGOLAND Billund

Vi trækker en vinder hver fredag kl. 12.00 i sommerferien fra den 2. - 30. juli 2021 kl. 12.00 blandt alle billeder fra THE LEGO® MOVIE™ World med hashtagget #superdupersommer på Instagram. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet af eller på anden vis associeret med Facebook/Instagram.

Vinderen kontaktes direkte på Instagram umiddelbart efter, at konkurrencen er slut.

Sådan deltager du:
Du deltager ved at dele et billede på din Instagram-profil fra THE LEGO MOVIE World i LEGOLAND med hashtagget #superdupersommer.

Det kan du vinde:
- 5 x billetter til LEGOLAND Billund. Gælder i 2021. 

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter