Spring over

Konkurrencebetingelser

Facebook konkurrence -Kristi himmelfartsferien

Hvornår finder konkurrencebetingelserne anvendelse?

Disse konkurrencebetingelser finder anvendelse om 5 stk. fribilletter til LEGOLAND i Kristi himmelfartsferien på LEGOLANDs Facebook side, som er organiseret af LEGOLAND Billund.

 

LEGOLAND BILLUND

Åstvej 10, 7190 Billund, Danmark

CVR-nr.: 36887613

Mail: facebook@legoland.dk

 

Ved at deltage i Konkurrencen accepterer du at være bundet af disse konkurrencebetingelser og at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med betingelsernes sidste punkt og vores privatlivspolitik. 

Tilmelding skal ske i overensstemmelse med konkurrencebetingelserne for at være gyldig. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Det kan du vinde:

Der udloddes 5 x fribilletter til LEGOLAND hver enkelt dag i Kristi Himmelfartsferien. Altså 20 stk. fribilletter i alt. Værdien af én præmie er 2495 DKK (svarende til 5 fribilletter).

Hvordan deltager man?

Du deltager i konkurrencen ved at kommentere på opslaget på LEGOLANDs Facebookside og fortælle os i en kommentar, hvilken dag i Kristi Himmelfartsferien, du ønsker at komme.

Der trækkes én vinder blandt alle de deltagende på Facebook.

Hvordan leveres præmien?

Vinderen vil få tilsendt billetterne pr. e-mail.

Hvor lang er konkurrenceperioden?  

Konkurrencen starter mandag d. 6. maj 2024 kl. 13.30 og slutter igen den onsdag d. 8. maj 2024 kl. 13.30. Tilmeldinger, som modtages efter udløbet af konkurrenceperioden, er ikke gyldige. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet af eller på anden vis associeret med Facebook. Vinderen kontaktes umiddelbart efter, konkurrencen er slut, og vinderens navn offentliggøres på vores Facebook side.

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health