Familieaktiviteter

Masser af udeliv og plads til leg og sjov

Familieaktiviteter

Slip ungerne løs, og lad dem tumle sig med alverdens legekammerater på vores wild west-, indianer- og sørøverlegepladser

I LEGOLAND® Holiday Village finder I masser af plads til at lege, hygge og være sammen udendørs. I kan snuppe et spil minigolf, bruge masser af kræfter på vores aktivitetslegepladser eller fyre den af på hoppepuden. I kan også møde nye legekammerater i fællesområderne, og tage en slapper i tv- og opholdsstuerne.

Her er legepladser, hvor I kan slå jer løs som cowboys og indianere eller lege vilde pirater på togt, der kan spejde land i horisonten. I kan hygge ved bålet og bare suge stemningen til jer, for her er både hyggelige campinghytter, ægte indianertipier og plads til nærvær.

I LEGOLAND® Holiday Village står alle muligheder åbne for den perfekte ferie med nye legekammerater, masser af oplevelser for hele familien - og aktiviteter, I kan grine af sammen.

Og det allerbedste er, at I kun har 450 m til LEGOLAND® Billund, som selvfølgelig er fyldt med aktiviteter og events for hele familien.