Om LEGOLAND

LEGOLAND® er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien – mon du kan nå det hele på én dag?

Højere, vildere og meget mere LEGOLAND®
Mød hele verden i LEGOLAND®: Læg nakken tilbage og oplev fem af verdens højeste bygninger i WORLD’S TALLEST i Miniland. Mere end 830.000 LEGO® klodser er blevet til fem af verdens højeste bygninger, nemlig Burj Khalifa, Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center samt Taipei 101. Eiffeltårnet og vores egen LEGOTOP® på 24 cm har fået storhedsvanvid og sneget sig med. Der er højt til vejrs og fuld skrue på wauw-effekten på alle modellerne i størrelsesforhold 1:150.

Oplevelserne i LEGOLAND er ikke skaleret ned:
Få det ultimative LEGO® NINJAGO® sus i den interaktive LEGO NINJAGO The Ride, hvor I skal mestre elementerne ild, lyn, jord og is i 3D. For uden jeres hjælp kan ninjaerne ikke bekæmpe The Great Devourer. Vov jer ind i spøgelseshuset Ghost – The Haunted House til hårrejsende myrekryb og mærk det frie fald i Polar X-plorer. Nyd duften af nybagte snobrød i indianerlejren og gå på opdagelse i masser af små oplevelser fra hele verden i Miniland. 36 meter over jorden i LEGOTOP kan I få overblik over de 65 mio. LEGO klodser.

LEGOLAND® venter med oplevelser fra hele verden og masser af highfives i en fantastisk sæson 2017.

Verdens bedste miniferie – midt i LEGOLAND
På Hotel LEGOLAND er der LEGO tematiserede værelser for enhver smag. I vælger selv om I vil bo som bl.a. pirater, prinsesser, riddere eller sammen med LEGO Friends pigerne.

Hotel LEGOLAND er et moderne firestjernet hotel med alt, hvad hjertet begærer af restauranter, legepladser, aktiviteter og overraskelser – alt sammen i børnehøjde. Læs mere om Hotel LEGOLAND

Merlin Entertainments
LEGOLAND er en del af Merlin Entertainments, en ung og dynamisk organisation, som i øjeblikket ejer flere end 100 attraktioner, 13 hoteller og 5 feriebyer i 24 forskellige lande på 4 kontinenter.

Læs mere om Merlin Entertainments

Mere information
Det er muligt at kontakte LEGOLAND på følgende måder:

LEGOLAND ApS
Nordmarksvej
7190 Billund
Telefon: +45 7533 1333
Fax: +45 7535 3179
E-mail: info@LEGOLAND.dk

Under 'LEGOLAND Servicecenter' kan du finde svar på mange spørgsmål vedrørende dit besøg i LEGOLAND og vores to overnatningssteder.