Spring over

Vis hensyn

Grundet corona vil det ikke være muligt at få vis hensyn armbånd i den første fase af åbningen, men så snart det bliver muligt, vil vi opdatere informationerne her.

Hvis du har et skjult handicap som angst, autisme eller ADHD, ikke forstår konceptet i at stå i kø eller har en begrænset evne til at følge instruktioner, tilbyder vi et Vis hensyn-armbånd. Med det kan du komme hurtigere til forlystelsen og behøver ikke at stå længe i kø.

Retningslinjer for brug af Vis hensyn-armbånd:
Som Vis hensyn-berettiget gæst får du udleveret et Vis hensyn-armbånd.

Vis hensyn-armbåndet viser I ved forlystelserne, så I får lettere adgang til forlystelsen. Adgang til forlystelserne sker via Reserve & Ride indgangen. Hvis forlystelsen ikke har en Reserve & Ride indgang, benytter I forlystelsens udgang eller kontakter personalet ved forlystelsen.

Du skal altid følges med en ledsager, når du besøger forlystelserne.
Din ledsager skal af sikkerhedsmæssige årsager være fyldt 18, og får udleveret et ledsager armbånd.
Det er muligt, at flere personer kan bære ledsager armbånd, bare de er fyldt 18 år.
Det er medarbejderen ved den enkelte forlystelse, der vurderer, om en person er ansvarlig.
Du må maks. have 4 personer med ved en forlystelse - ved Flying Eagle dog maks. 1 person - hvoraf minimum 1 skal have ledsager armbånd.
Se ledsager oversigt.

Vi tilbyder næsten altid handicappede og Vis hensyn-berettigede gæster en ekstra tur, men på meget travle dage må vi begrænse dette. Hvis du ønsker flere ture, er du velkommen til at komme igen efter 1 time.

Hvis en medarbejder vurderer, at det ikke er sikkert for dig at prøve en forlystelse, skal vedkommende sørge for, at du ikke udsætter dig selv for fare og skal derfor afvise dig. Det er udelukkende for din sikkerheds skyld.

Alle restriktioner ved forlystelserne skal overholdes af alle gæster. Du kan finde restriktionerne på vores hjemmeside eller Safe & Fun skiltet ved den enkelte forlystelse.
Vær opmærksom på, at der er stroboskoplys i LEGO® Studios, THE TEMPLE, Ghost – The Haunted House og LEGO NINJAGO® The Ride. Vis hensyn-armbåndet giver ikke adgang/fordele ved ubemandede forlystelser, legepladser, events og sær-arrangementer, SEAT Trafikskolen, Indianerlejr, LEGOLDMINE®.

Se åbningstider for LEGOLAND parken og aktiviteter, inden du booker Vis hensyn-kortet.

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
2
Voksne
2
Børn
Eller
Køb billetter