Spring over

Vis hensyn-armbånd

Har du et skjult handicap?

Vi gør opmærksom på, at der kun er et begrænset antal Vis hensyn-armbånd hver dag. Book derfor dit armbånd i god tid.

Hvis du eller dit barn har et skjult handicap som angst, autisme eller ADHD, kan du få et Vis hensyn-armbånd, som giver hurtigere adgang til udvalgte forlystelser. Vis hensyn-armbåndet er ikke en entrébillet – entrébilletten skal købes separat.

Retningslinjer for brug af Vis hensyn-armbåndet:
Som Vis hensyn-berettiget gæst kan du booke et Vis hensyn-armbånd online og få det udleveret ved Informationen inde i parken. 
OBS! Der skal kun bestilles 1 armbånd pr. Vis hensyn-gæst. Ledsagere skal ikke bestille.

Vis dit Vis hensyn-armbånd ved forlystelserne, så du får lettere adgang til forlystelsen. Adgangen til forlystelserne sker via Reserve & Ride indgangen. Hvis forlystelsen ikke har en Reserve & Ride indgang, skal du bruge forlystelsens udgang eller kontakte personalet ved forlystelsen.

Du skal altid følges med en ledsager, når du besøger forlystelserne, og din ledsager får udleveret et ledsagerarmbånd ved Informationen inde i parken. Du må maks. have 3 ledsagere med ved en forlystelse, hvoraf den ene af sikkerhedsmæssige årsager skal være fyldt 18 år. Det er medarbejderen ved den enkelte forlystelse, der vurderer, om en person er ansvarlig nok til at være ledsager. Se ledsageroversigt her

Hvis en medarbejder vurderer, at det ikke er sikkert for dig at prøve en forlystelse, skal vedkommende sørge for, at du ikke udsætter dig selv for fare og skal derfor afvise dig. Det er udelukkende for din sikkerheds skyld.

Alle restriktioner ved forlystelserne skal overholdes af alle gæster. Du kan finde restriktionerne på vores hjemmeside eller på Safe & Fun-skiltet ved den enkelte forlystelse. Vær opmærksom på, at der er stroboskoplys i THE TEMPLE og LEGO® NINJAGO® The Ride. Vis hensyn-armbåndet giver ikke adgang/fordele ved ubemandede forlystelser, legepladser, events og særarrangementer, Renault Trafikskolen eller LEGOLDMINE®.

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health