Gæster med særlige behov

I LEGOLAND® skal alle have en god oplevelse, og vi har masser af muligheder, også selvom du har særlige behov

Gratis parkering
Vi tilbyder gratis parkering for kørestolsbrugere og gangbesværede. Du finder handicap p-pladserne lige over for indgangen til LEGOLAND. Når du har parkeret, henvender du dig i Informationen og viser et billede af henholdsvis for- og bagsiden af dit blå handicapskilt – altså både gyldighedsperiode samt siden med dine personlige oplysninger – sammen med anden form for gyldig legitimation. Så får du udleveret en gratis p-billet, som du skal bruge, når du forlader parkeringspladsen igen. Af hensyn til parkens øvrige gæster beder vi dig efterlade dit blå handicapskilt i bilen.

OBS: Der er et begrænset antal pladser, så vi anbefaler, at du kommer fra morgenstunden.

Ledsager / handicapmedhjælper gratis adgang
Handicappede gæster betaler entré på lige fod med de øvrige gæster, men kan til gengæld medbringe 1 ledsager gratis med enten DSB's ledsagerkort eller det tilsvarende kort fra Dansk Handicap Forbund. Maks. 1 hjælper får gratis adgang til parken. Ledsageren skal være en ansvarlig person, og personalet ved indgangen vurderer om en person er ansvarlig. Udenlandske gæster skal vise et udenlandsk officielt udstedt ledsagerkort til handicappede ved billetkøb.

Lån af kørestole
Du kan låne en kørestol ved at henvende dig til en af vores kontrollører ved indgangen. Du kan også booke en kørestol i op til 1 måned forud for dit besøg. Kontakt vores LEGOLAND Servicecenter på info@LEGOLAND.dk

OBS: Vi har kun et begrænset antal kørestole

Adgangsforhold
I kørestol kan du komme frem overalt i parken, for alle veje og stier er flisebelagte. Sidder du i kørestol, kan du komme hurtigere til forlystelserne gennem udgangen, eller, hvor det er relevant, via Q-bot indgangen. Kontakt personalet ved den enkelte forlystelse.

Toiletter
Du finder handicaptoiletter mange steder i parken. Du kan se hvor i vores parkguide og på oversigtskort flere steder i parken.

Vis hensyn-ordning
Hvis du har et skjult handicap som angst, autisme eller ADHD, tilbyder vi et Vis hensyn-kort. Med det kan du komme hurtigere til forlystelsen og behøver ikke stå længe i kø. 

Hvis du er berettiget til et Vis hensyn-kort, henvender du og din ansvarlige hjælper jer i vores Information inde i parken, hvor I udfylder en formular og får udleveret et Vis hensyn-kort.

Forlystelser
Som handicappet er der rigtig mange forlystelser, du kan prøve, men der er desværre også forlystelser, du ikke kan prøve af sikkerhedsmæssige årsager.

Vi tilbyder næsten altid handicappede og Vis hensyn-berettigede gæster en ekstra tur, men på meget travle dage må vi begrænse dette. Hvis du ønsker flere ture, er du velkommen til at komme igen efter 1 time.

Alle restriktioner ved forlystelserne skal overholdes af alle gæster. Du kan finde restriktionerne her eller i vores guide til handicappede. Her kan du også se, hvilke adgangsforhold der er for handicappede ved de forskellige forlystelser.

Som handicappet eller Vis hensyn-berettiget skal du altid ledsages en hjælper, når du besøger forlystelserne. Ved visse forlystelser kræver vi, at hjælperen er en ansvarlig person, og ved enkelte forlystelser skal hjælperen være fyldt 18 år. Det er medarbejderen ved den enkelte forlystelse, der vurderer, om en person er ansvarlig.
Du må have maks. 3 hjælpere med ved en forlystelse.

Vær opmærksom på, at der er stroboskoplys i LEGO® Studios, THE TEMPLE, Ghost – The Haunted House, LEGO® NINJAGO® The Ride og Lloyds Laser Labyrint.

Under Ofte stillede spørgsmål kan du også finde svar på mange spørgsmål vedrørende dit besøg i LEGOLAND og vores to overnatningssteder.

Billetter til LEGOLAND®

Priser fra 309 DKK

Køb jeres billetter online i god tid.

Spring billetkøen over og scan jeres online billet ved indgangen direkte fra en smartphone eller alternativt kan I printe billetten.

Køb nu
Køb Sæsonpas til 2018

Glæd dig til endnu mere LEGOLAND!

Se 2018 Fordelsprogrammet

Køb nu